NINAU MAU MAU.

P 1. He mea pono anei ke kuai i na maka wiper makamae?

ʻOiaʻiʻo!ʻOiai hiki i nā wiper maʻalahi ke mālama iā ʻoe i kekahikālā, ʻaʻole lākou e lōʻihi a e hoʻopau koke ʻoe i ke kūʻai ʻana i kahi paʻa hou.ʻO kahi pūʻulu o nā ʻōleʻa wiper maʻalahi e mau ana ma kahi o ʻekolu mau ua a ʻoi aku ka lōʻihi o ka ua maikaʻi a me ka pipiʻi.

Q 2. Pehea ka lōʻihi o nā wiper blades?

6-12 mahina.Hana ʻia nā ʻōpala wiper kaʻa me ka ʻōpala i hoʻohaʻahaʻa ʻia me ka manawa a me ka hoʻohana ʻana i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lepo, ka lepo, nā ʻōpala manu a me nā ʻōpala ʻē aʻe me ka wai ua.No laila, pono e hoʻololi i kāu mau wiper blades ma hope o kēlā me kēia 6 mahina.

Q 3. He aha ka hopena inā hoʻohana ʻoe i ka nui hewaof wiper blades?

ʻAʻole pono ʻoe e hoʻohana i nā lau wiper o ka nui 1 iniha ka lōʻihi a i ʻole ka pōkole ma mua o ka lōʻihi i ʻōlelo ʻia.Inā liʻiliʻi lākou, ʻaʻole lākou e holoi i ke aniani holoʻokoʻa.Inā lōʻihi loa lākou, ʻāwili lākou, ʻeha a haki.

Q 4: He mea maʻalahi ka hoʻololi ʻana i nā lau wiper windscreen?

ʻOiaʻiʻo!Hiki iā ʻoe ke hoʻololi maʻalahi i nā lau wiper iā ʻoe iho.E hoʻokiʻekiʻe wale i ka wiper i luna, e hoʻohuli i ka lau wiper e kū pololei i ka lima, a ma hope, e huli i ka ʻaoʻao hoʻokuʻu.ʻO ka hope, pono ʻoe e hoʻohuli i ka wiper blade e like me ka lima a huki wale.Pau!

Q 5: He aha kaʻu e hana ai inā kani kaʻu kaʻa wiper?

ʻAʻole hiki ke holo mālie ka ʻili ma ka ʻili aniani.Ke ʻike ʻoe i nā ʻōpala wiper kaʻa walaʻau, e pani iā ​​​​lākou a hoʻomaʻemaʻe pono iā lākou.Inā hoʻomau ka pilikia, hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo e hoʻololi i ka pahu wiper a i ʻole ka hui ʻana o ka wiper blade holoʻokoʻa.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-19-2022